בשנת 2004 דני עבר קורס עשיית יין ביקב שורק אצל ניר שחם ומאז עבר את מרבית הקורסים אצל ניר ביקב שורק, בתחילת העשייה דני התחיל לייצר דמיג'ן אחד 32 בקבוקים יין מסוג קברנה סובינין, משנת 2005 היצור התרחב ל-2 דמיגאנים של יין מרלו ובשנת 2006 - 2007 היצור התרחב לכמות של 150 - 200 בקבוקים.
בשנת 2008 דני עבר ליצור בחבית עץ אלון אמריקאי והיצור התרחב לבלנד של 50% מרלו ן50% פטיט וורדו, ענבי הפטיט מכרם במושב מטע באזור הרי ירושלים והמרלו מכרם במושב טל שחר יין זה הושק בירד היקבים הביתיים שהיה ביקב שורק ב23/04/10.
בבציר 2009 שכרגע נמצא בחבית מיוצרים קברנה סוביניון מאזור כרמי יוסף ומרלו מכרם במושב טל שחר.
בבציר 2010 מתוכנן יצור של קברנה סובניון, מרלו,ופטיט ורדו, ופטיט סירה.
בין חבריו של דני ישנם אנשים שלא שותים יינות יבשים ולמענם דני מיצר יין מתוק המחוזק בברנדי בעל 18% אלכוהול.
חשוב להזכיר כי לצידו בעשיית היין נמצאת אשתו יפה שנמצאת איתו בכול שלבי העשייה מהבציר בכרם עד הבקבוק, וחשוב לציין כי דני ויפה בוצרים בעצמם את כמות הענבים הדרושה להם, בתקופת התסיסה כל בני הבית דני ויפה ושלושת הבנים משתתפים במלכה והחלוקה בן כולם מתחלקת בכוננות ערבוב המכלים(כל 4 שעות).
|